Advocatenkantoor De Coninck

Bel ons via +32 3 600 79 54    |

Expertise meets menselijkheid

Over DC

Bij DC Advocaten zijn we meester in het vinden van de juiste balans tussen expertise en toegankelijkheid. Onze advocaten zijn absolute experts in hun vak. Maar we vinden het ook belangrijk de advocatuur niet ingewikkelder te maken dan ze al is. Daarom kiest DC Advocaten voor een frisse manier van werken en een vlotte, transparante communicatie.

Zo weet u te allen tijde wat we doen, waarom we het doen, én hoe uw dossier ervoor staat.

Ons netwerk

Dit is DC

Een frisse, persoonlijke aanpak

Bij DC Advocaten bent u als cliënt geen nummer. We nemen de tijd om te luisteren naar uw verhaal zodat we exact weten hoe we u kunnen helpen. Bovendien communiceren we helder, transparant en to the point en zorgen we ervoor dat u altijd helemaal mee bent. Alleen zo kunnen we samen het verschil maken voor uw dossier.

Een vlotte dienstverlening

Ons compact en flexibel team kan extra snel en efficiënt schakelen. Bovendien zetten we de nieuwste digitale tools in om uw dossier vlot op te volgen en starten we dankzij onze uitgebreide expertise altijd met een stevige voorsprong. Zo spaart u heel wat waardevolle tijd uit én kan u er zeker van zijn dat uw dossier gestoeld is op beproefde kennis en methodes.

Internationale samenwerking

DC Advocaten beschikt over een uitgebreid netwerk professionele partners over de hele wereld. Zo kan u via ons ook in het buitenland rekenen op ondersteuning van de beste kantoren en experts. En uiteraard werkt die samenwerking in twee richtingen, want DC Advocaten vertegenwoordigt op regelmatige basis buitenlandse bedrijven in België.

Cutting edge advocatuur

Partners Jeroen, Tinneke en Pim delen hun kennis regelmatig met anderen via voordrachten, lesopdrachten, studiedagen en publicaties in samenwerking met een reeks professionele opleidingspartners.

Ontdek de gepassioneerde mensen achter DC Advocaten, klaar om u bij te staan met hun expertise en toewijding. Leer ons team kennen en ervaar de persoonlijke benadering die het verschil maakt in uw juridische behoeften.

Maak kennis met ons team